Qué es Carabassamba?

 

 

 

Carabassamba és una associació cultural i musical amb seu a Muro -Mallorca- dedicada al món de la percussió. Treballa el camp de la batucada i els espectacles de carrer.

 

L’origen d’aquesta gran família el trobam en la colla de tambors que donaven ritme als correfocs dels Dimonis de sa Pedrera, sota el nom Renouers de sa Pedrera, que després de cinc anys -2006-2011- començaren la seva particular trajectòria com a Carabassamba amb la intenció de dedicar-se, especialitzar-se i professionalitzar-se en percussió brasilera amb l’objectiu d’intentar dominar tot un gran ventall de ritmes brasilers (samba, rio, carioca...).

 

Carabassamba ha estat pionera en l’organització de trobades de batucades de l’illa sent el Carabassamba Festival que dóna el sus al calendari d’aplecs que han anat sorgint arreu de la geografia mallorquina. Una cita inaludible per a tots els amants de la percussió que tenen l’oportunitat de veure les diferents propostes de les millors batucades de l’illa així com d’alguna de gran renom nacional o internacional.

 

A més les diferents formacions de Carabassamba han participat en gran èxit a importants espectacles musicals, culturals, esportius i d’oci de l’illa.