Actuacions de Carabassamba durant el 2013

CARABASSAMBA -  CURS DE SAMBA CARIOCA

  Dilluns 9 de Setembre "portes obertes" sobre les 20h a la carabaaula ;). Si tens ganes d'aprendre samba i t'agrada tot aquest trui... ja saps que has de fer!!! 

I DIADA DE BRASIL - 7 de Setembre a partir de les 14h

  Carabassamba ha estat convidada a l'event que organitza la comunitat brasilera de Mallorca. Farem el nostre Show Carioca entre altres activitats que han preparat els organitzadors.

Divendres 2 d'Agost - Salbatuka'm 2013

  Des de la batucada de Ses Salines ens conviden al seu Festival 2013 SALBATUKA'M. A partir de les 18h un bon grapat de batucades farem el passacarres, nosaltres amb la BBand. I mes tard farem el Show Rio Carabassamba.

6 de Juliol de 2013 - Fes-T-krack Alaró

  Batukrack ens convida a la seva trobada que es celebrarà en Dissabte. BBand serà l'encarregat de representar a Carabassamba a partir de les 19h.

30 de Juny de 2013 - 1a trobada infantil a Bunyola

  Trobada infantil per als mes menuts de les agrupacions de batucades de Mallorca.

28-29 de Juny de 2013 - Festival +kSamba (Sandungueros)

  Primer Festival que monten els nostres comanys de Lloseta, amb moltes ganes i un gran espectacle. Amb Zalinde, grup de percussió íntegrament femení de Paris, i molta mes festa amb batucades de tota Mallorca!

  • BBand farà el passacarrers el Divendres 28 a partir de les 21h.
  • Rio Style mostrarà el show d'escenari el Dissabte 29 a partir de les 23h.

27 de juny de 2013 - BBand a la guarderia de Muro

  El grup BBand, a partir de les 20h, estirà al "fi de curs" de la guarderia de Muro, fent ballar els mes menuts i els pares també.

25 -26 de Juny de 2013: Workshop de Rio Style

  Els mestres sambistes europeus Chris Quade i Serrinha de Raíz ens venen a fer un intensiu de samba carioca Rio Style. Poques vegades es podrà aprendre d'una gent tant qualificada. HO APROFITAREM!

22 de Juny de 2013 - Carabassamba i Manu Chao a Porreres

  Juntament amb la batucada local tocarem per entretenir el public abans de que l'artista pariesnc surti a l'escenari. Estranerem el nou SHOW RIO STYLE. Un gran treball que ja comença a tenir la seva recompensa.

21 de Juny de 2013 - Carabassamba Junior i Infantil (Palma)

  Els grups Junior i Infantil de Carabassamba estiran fent de les seves al Parc de l'Estació de Palma a partir de les 17h.

15 de Juny de 2013 - Festa Club de Futbol i Basquet Muro a "Es Pla"

  La BBand deleiterà al public amb el seu teatre percusiu i amb tota l'energia que els carateritza amb dos passes al Bar Es Pla, organitzador de la festa.

6 d'Abril de 2013 - Carabassamba Festival 2013

  Aquest any hem volgut compartir aquest esdeveniment amb un grapat de batucades de l'illa acompanyats del grup de percusió català FESTIMBAL. De segur que el seu moviment deixarà algunes boques ben obertes.

Dissabte 10 d'Agost - La Mar de Samba 2013

  Ens preparam per un gran Festival d'estiu a Capellans. Sol, estiu, samba... i rock també!!!

Tornen a venir els Houba amb el seu Samba-Rock Show!!!

BBand i Rio hi estiran presents es clar, presentant nous temes i posant el seu gra d'arena a tot un esforç colectiu. US HI ESPRAM!!!